«Θα Ζω», θα ακούσουμε να τραγουδά ο Παντελής Παντελίδης στο νέο τραγούδι του που θα συγκινήσει και θα συγκλονίσει.

Ο Παντελής Παντελίδης εξακολουθεί να ζει στις καρδιές του κοινού και «θα ζει» όσο παραμένει άσβεστο το τεράστιο κύμα αγάπης προς το πρόσωπό του.

Το φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας που τάραξε τα νερά και έγινε το απόλυτο θέμα συζήτησης έγινε μύθος που χάραξε ανεξίτηλα τη μουσική, τόσο με τις μεγάλες επιτυχίες του όσο και με το ξαφνικό «αντίο».

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την αδόκητη απώλεια του Παντελή Παντελίδη και παρ’ όλα αυτά, τα άκρως αγαπημένα τραγούδια του συνεχίζουν να ακούγονται δυνατά, όπως και εκείνα που δεν πρόλαβε να μας χαρίσει αυτοπροσώπως.

Το «Θυμάμαι» που κυριάρχησε επί 16 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, το «Άλλη Μια Ευκαιρία» και το «Καράβια Στο Βυθό» είναι τραγούδια που κατέγραψαν δεκάδες εκατομμύρια προβολές, έθεσαν νέα ρεκόρ και κρατούν τον Παντελή Παντελίδη ζωντανό στις καρδιές μας, εκεί όπου «θα ζει» για πάντα.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο ακούσαμε για πρώτη φορά το «Να ‘Σαι Καλά», το οποίο έχει ανέβει έως την κορυφαία εικοσάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο, απαριθμώντας 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον αξέχαστο καλλιτέχνη σε άλλη μία επιτυχία. Πρόκειται για το «Θα Ζω», το τραγούδι που υπέγραψε ο ίδιος και γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό με τη φωνή της Αμαρυλλίς, σε μία μοναδική εξαίρεση για την αδημοσίευτη μουσική προίκα που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης.

Η εκτέλεση της Αμαρυλλίς εμφανίστηκε στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και το συγκλονιστικό video clip πλησιάζει στα τρία εκατομμύρια προβολών.

Το «Θα Ζω» με τη φωνή του Παντελή Παντελίδη θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και θα δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

hit-channel.com