Το Like.com.cy απόλαυσε τον Αντώνη Ρέμο και τον Michael Bolton «Κάτω από την Ακρόπολη»! Αποκλειστικά βίντεο

By September 15, 2023Music News

Αποθεώθηκαν Μάικλ Μπόλτον και Αντώνης Ρέμος στο Ηρώδειο!

Ασφυκτικά γέμισε το Ωδείο Ηρώδου Αττικού χθες 13/9! Ήταν μια υπέροχη βραδιά στην σκιά της Ακρόπολης με υπέροχα τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες και ντουέτα.

Ο Αντώνης Ρέμος προσκάλεσε τον σπουδαίο Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές, σ’ ένα από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Ο Michael Bolton με την βαθιά αισθαντική φωνή του, τις διαχρονικές του επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια, επισκέφθηκε την Αθήνα για να συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο επί σκηνής – στην σκιά της Ακρόπολης σε μία μοναδική συναυλία, γεμάτη μοναδικές ερμηνείες, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα. 

Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής/τραγουδοποιός με 2 βραβεία Grammy, ο οποίος έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο!

Τα δύο ζευγάρια με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Αντώνης Ρέμος, ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Michael Bolton-Heather Kerzner-Υβόννη Μπόσνιακ-Αντώνης Ρέμος

Από το 2012 και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μεγάλους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Julio Iglesias, η Gloria Gaynor, ο Eros Ramazzoti, οι UB40, ο Dany Brilliant, οι GipsyKings είναι μερικά από τα ονόματα που έχει βρεθεί μαζί τους στην σκηνή. Χθες βράδυ «προσκεκλημένος» του ήταν ο Michael Bolton!

Πρεσβευτές ξένων χωρών, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής είχαν κατακλύσει από νωρίς το Ηρώδειο στο οποίο δεν έπεφτε καρφίτσα. Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι Μαργαρίτα Μαγιοπούλα με τη μητέρα του Ελένη, των Πρέσβη των ΗΠΑ Τζωρτ Τσούνη και τη Μαρινέλα να παρακολουθούν μεταξύ άλλων από τις θέσεις των επισήμων.

Το Like.Com.Cy ήταν εκεί! Δείτε αποσπάσματα:

Σε περίπου μιάμισι ώρα ο Αντώνης Ρέμος -στην καλύτερη στιγμή του όπως σχολίασαν πολλοί από τους θεατές- ξετύλιξε την ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού, ερμηνεύοντας από τη Φαίδρα με φόντο την εμβληματική μορφή του Μίκη Θεοδωράκη, μεγάλες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Σπανού, του Στέφανου Κορκολή και του Κώστα Χατζή, μέχρι δικά του τραγούδια όπως το «Ετσι Ξαφνικά» και το «Μέχρι το τέλος του κόσμου».