Το τελευταίο άλμπουμ της κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 και σηματοδότησε την πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία της με την ετικέτα της Heaven Music.

Ο δίσκος ονομαζόταν «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» και εκτός από το ομώνυμο τραγούδι που ανέβηκε στο το Νο2 του ελληνικού Airplay Chart, περιείχε τις επιτυχίες «Ανήσυχος Καιρός», «Αν Είχα Μείνει» και άλλα τπέροχα τραγούδια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας έδωσε μια γεύση από το επόμενο άλμπουμ της με το «Επειδή Με Ξέρω» (μουσική Γιώργος Σαμπάνης, στίχοι Νίκος Γρίτσης), το οποίο έγιεν αμέσως μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της έχει τον τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» και έγινε πράξη βασιζόμενη σε μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα.

Τα έντεκα τραγούδια που περιέχει διαθέτουν τις υπογραφές γνωστών τραγουδιστών που είναι παράλληλα και ταλαντούχοι τραγουδοποιοί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης συγκεντρώνονται για πρώτη φορά σε ένα άλμπουμ!

Την παραγωγή επιμελείται η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ τους στίχους στα τραγούδια του CD προσθέτουν οι Όλγα Βλαχοπούλου, Γιούλα Γεωργίου, Νίκος Γρίτσης, Πέτρος Ιακωβίδης, Λευτέρης Κιντάτος και Γιώργος Τσοπάνης.

Κυκλοφορεί τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου, από τη Heaven Music.