«Τους Μοιάζω»: Η Ευρυδίκη δείχνει την πιο ώριμη και ευαίσθητη πλευρά της

By January 23, 2020Music News

Μία ξεχωριστή ερμηνεία σε ένα τραγούδι δυναμικό μουσικά αλλά και συγκινητικό στιχουργικά.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του «25 Για Πάντα», η Ευρυδίκη επιστρέφει στη δισκογραφία με το τραγούδι «Τους Μοιάζω» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ένα τραγούδι που μιλάει για όσα αναζητάμε για να νιώσουμε ξανά ζωντανοί στην εποχή της αποξένωσης και της μοναξιάς.

Με μία ξεχωριστή ερμηνεία σε ένα τραγούδι δυναμικό μουσικά αλλά και συγκινητικό στιχουργικά, η Ευρυδίκη δείχνει για ακόμα μία φορά την πιο ώριμη και ευαίσθητη πλευρά της.

Τους στίχους υπογράφει ο Σταύρος Σταύρου και τη μουσική η ίδια η Ευρυδίκη. Το video clip σκηνοθέτησε ο σύζυγός της, Bob Katsionis.

Η Ευρυδίκη γράφει για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Τους Μοιάζω»:

«Κοιτάζοντας γύρω μου αντικρίζω ανθρώπους τόσο μόνους ανάμεσα σε τόσους πολλούς, χαμένους στο πλήθος, που τρέχοντας να προλάβουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αφήνουν τελικά τις στιγμές να τους προσπεράσουν.

Μόνοι, σκυφτοί, μελαγχολικοί, θυμωμένοι, μοιάζουν να λειτουργούν με αυτόματο πιλότο και καταλήγουν τελικά να επιβιώνουν και όχι να ζουν ουσιαστικά.

Το έχω ζήσει κι εγώ και πια το ξέρω, πως το μόνο που μπορεί να μας εξανθρωπίσει είναι η επαφή με τους άλλους. Ένα χάδι, μια αγκαλιά… μια λέξη που χωράει όλη την αλλαγή που θέλουμε να βρούμε στον κόσμο. Χωρίς αυτήν μοιάζουμε όλοι άδειοι…

Το μόνο που μπορεί να μας αλλάξει όλους είναι η αγάπη. Καλή ακρόαση!»