Ο Γιώργος Μαζωνάκης ντύνει με εικόνα το «Διανυκτερεύω»

By January 23, 2020Music News

Το σπίτι και το καμαρίνι του ανοίγει ο Γιώργος Μαζωνάκη στο video clip για την επιτυχία του «Διανυκτερεύω».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έντυσε με εικόνα τη νέα επιτυχία «Διανυκτερεύω» και δίνει μία ιδέα από το video clip που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας σε μερικές ημέρες.

Το «Διανυκτερεύω» έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Αγαπώ Σημαίνει», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη συναντά τη μοναδική μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και τους ξεχωριστούς στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και το αποτέλεσμα εξασφαλίζει δικαίως μία θέση στις προτιμήσεις μας.

Το «Διανυκτερεύω» ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 630.000 streams στο Spotify και έχει αποκτήσει μία θέση στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το ελληνικό ρεπερτόριο.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν την περίοδο των εορτών και καταγράφουν τον Γιώργο σε ένα νυχτερινό οδοιπορικό – βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέσα από την κινηματογραφική προσέγγιση του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή.

Κομβικό σημείο είναι η αρχή και τέλος των γυρισμάτων στους προσωπικούς χώρους του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι αντανακλούν τη δική του αισθητική, το σπίτι και το καμαρίνι του στο «Fever G».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράζεται τις πρώτες εικόνες από το video clip του «Διανυκτερεύω» με ένα προσωπικό μήνυμα.

«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα το Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα!», αναφέρει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Το video clip του τραγουδιού «Διανυκτερεύω» θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:20.