Νέο τραγούδι: Μανώλης Λιδάκης – «Είναι Που Μοιάζεις Με Μαχαίρι»

By January 23, 2020Music News

Το «Είναι Που Μοιάζεις Με Μαχαίρι» ανήκει στα δυνατά και εμπνευσμένα τραγούδια του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του 2020.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου άλμπουμ «Να Σε Πηγαίνω Όπου Με Πας» από την Panik Oxygen, ο Μανώλης Λιδάκης μας συστήνει ακόμα ένα από τα ξεχωριστά τραγούδια αυτής της δουλειάς.

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το τραγούδι «Είναι Που Μοιάζεις Με Μαχαίρι».

Το ιδιαίτερο στοιχείο του νέου single του Μανώλη Λιδάκη είναι ότι αποτελεί το αγαπημένο του τραγούδι από τον κύκλο λαϊκών τραγουδιών που έγραψαν για τον σπουδαίο ερμηνευτή ο Κώστας Φασουλάς και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου.

«Είναι που άφησες επάνω μου να στάξει, μικρή φωτιά απ΄ τη μεγάλη που σου ζήτησα, είναι που μέσα σ΄ ένα σπίρτο, έτοιμο ν’ ανάψει Σα να’ ταν σπίτι, μπήκα και κατοίκησα…», τραγουδά ο Μανώλης Λιδάκης.

«Είναι που μοιάζεις με μαχαίρι, πάνω στην πόρτα καρφωμένο, την ώρα που σε περιμένω… Είναι που τόσο επιμένω και κάπου – κάπου σε κουράζω, είναι που πάλι σε φωνάζω…», συνεχίζει.

Το «Είναι Που Μοιάζεις Με Μαχαίρι» ανήκει στα δυνατά και εμπνευσμένα τραγούδια του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του 2020.

Το τραγούδι αποκαλύπτεται μετά από τα τέσσερα επιτυχημένα singles «Το Μήλο», το ομότιτλο του άλμπουμ τραγούδι, το τρυφερό «Να Σε Πηγαίνω, Όπου Με Πας» (ή, αλλιώς, «Χελιδονάκι») και τα δυναμικά «Για Nα ‘Xω Λόγο Να Υπάρχω» και «Στα Μάτια».