«Κοιμήσου Απόψε Εδώ»: Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας ταξιδεύει σε μελωδικά μονοπάτια έρωτα

By January 23, 2020Music News

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κυκλοφορεί ένα τραγούδι με νοσταλγική μελωδικότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

«Κοιμήσου Απόψε Εδώ» και ο Πέτρος Ιακωβίδης θα σε ταξιδέψει σε μελωδικά μονοπάτια έρωτα, ξυπνώντας έντονα συναισθήματα.

Έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο μουσικό τοπίο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κρατάει ζωντανή κάθε φορά την προσμονή για το επόμενο βήμα του και στο τέλος καταφέρνει πάντα να δικαιώνει τις προσδοκίες.

Με εφόδια το ταλέντο, την εργατικότητα και τη σεμνότητα που τον διακρίνουν, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποδεικνύει την ικανότητά του να κινείται με πρωτοφανή άνεση ανάμεσα σε ρυθμικά και ευαίσθητα τραγούδια. Καθώς εναλλάσσει συναισθήματα και ύφος, διατηρεί παράλληλα ακέραια την ταυτότητά του.

Με άξονα το προσωπικό του αίσθημα, έρχεται σε επαφή με τον ακροατή και όσα τον περιβάλλουν, για να κατακτήσει τελικά την καρδιά του.

Το «Κοιμήσου Απόψε Εδώ» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal ενώ παραμένει σε τροχιά επιτυχίας το χορευτικό single «Φοβάμαι», το οποίο έχει αναρριχηθεί στο Top 5 του ελληνικού Airplay Chart και έχει συγκεντρώσει 7,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Αυτή τη φορά ο Πέτρος Ιακωβίδης προτείνει ένα τραγούδι με νοσταλγική μελωδικότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως πάντα σε μουσική και στίχους που έχει υπογράψει ιδιοχείρως.

Ο ανεπιτήδευτος ρομαντισμός που υπάρχει διάχυτος στην ατμόσφαιρα του «Κοιμήσου Απόψε Εδώ» αποτυπώνεται και στην οθόνη, με το επίσημο video clip του τραγουδιού που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Ατμοσφαιρικό, με εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων και πλάνα υψηλής αισθητικής, παραπέμπει σε ταινία μικρού μήκους.

Παράλληλα, ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεχίζει την επιτυχημένες εμφανίσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Χρήστο Κυριαζή στο «Teatro», το οποίο γεμίζει ασφυκτικά κάθε εβδομάδα.