Έλενα Παπαρίζου ή Ελένη Φουρέιρα;

Η Έλενα Παπαρίζου είχε ηχογραφήσει πρώτη το «Fuego», το τραγούδι με το οποίο η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, και το demo διέρρευσε.

To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) είχε βολιδοσκοπήσει τη «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας για το ενδεχόμενο να διαγωνιστεί με την κυπριακή αποστολή στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι φήμες υποστήριζαν αρχικά ότι η απάντηση που δόθηκε ήταν αρνητική και για το λόγο αυτό οι Κύπριοι στράφηκαν στη συνονόματη Ελένη Φουρέιρα. Όμως μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Η Έλενα Παπαρίζου δε συζήτησε απλώς με το ΡΙΚ για να πάρει μέρος στη φετινή Eurovision, αλλά είχε φτάσει στο σημείο να ηχογραφήσει το «Fuego», για το οποίο -όπως φαίνεται- η απόφαση ήταν προειλημμένη.

Το «Fuegο» υπογράφει ο διεθνώς διακεκριμένος Ελληνο-σουηδός συνθέτης και παραγωγός Άλεξ Παπακωνσταντίνου μαζί με τους Geraldo Sandell, Viktor Svensson, Anderz Wrethov και Didrick.

Την αποκάλυψη ότι η Έλενα Παπαρίζου είχε ηχογραφήσει πρώτη το «Fuego», που τελικά ακούσαμε με τη φωνή της Ελένης Φουρέιρα, έκανε η τηλεοπτική εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» και μετέδωσε για πρώτη φορά ένα απόσπασμα από το τραγούδι.

hit-channel.com