Η Μαρίζα Ρίζου κυκλοφορεί το νέο δίσκο «Πόσο Βλάκας»

By January 23, 2020Music News

Το άλμπουμ «Πόσο Βλάκας» περιέχει τραγούδια με τις υπογραφές αξιόλογων δημιουργών, αλλά και της ιδίας της Μαρίζας Ρίζου.

Η Μαρίζα Ρίζου παρουσιάζει το νέο δίσκο της με τίτλο «Πόσο Βλάκας».

Η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια κάνει βήματα στη μουσική παράλληλα με αυτά που κάνει στη ψυχή της και αυτά φανερώνονται σε εμάς μέσα από τα τραγούδια, τη μουσική, τους στίχους, τις επιλογές και τις ερμηνείες της.

Η νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική μετάβαση στο σήμερα της Μαρίζας Ρίζου κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα.

Το άλμπουμ περιέχει 8 τραγούδια με τις υπογραφές πολύ αξιόλογων δημιουργών, όπως είναι οι Κωστής Μαραβέγιας, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Σταύρος Σταύρου και Αίσων Χαρατσάρης, αλλά και της ιδίας της καλλιτέχνιδας.

Τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί σφόδρα από το κοινό της Μαρίζας που την ακολουθεί πιστά σε όλες τις ζωντανές της εμφανίσεις.

Προπομπός του δίσκου ήταν single «Κάποιος Να Με Σύρει», το οποίο γράφτηκε για τη Μαρίζα Ρίζου από τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και ερμηνεύεται από εκείνη με ειλικρίνεια, όπως πάντα. Ένα τραγούδι που συγκίνησε και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το άλμπουμ της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο «Πόσο Βλάκας» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

To tracklist του άλμπουμ «Πόσο Βλάκας»
1. Αλλιώτικο Παιδί
2. Ενός Λεπτού Σιγή
3. Όλος Ο Κόσμος Χόρευε
4. Πόσο Βλάκας
5. Κάποιος Να Με Σύρει
6. Τα Πρώτα Μου Χριστούγεννα
7. Ας Γελάμε Συχνά
8. Ανάμεσα Στα Άστρα