Αντώνης Ρέμος: Το κινηματογραφικό video clip του «Όλα Τα Δάκρυα» συναρπάζει

By January 23, 2020Music News

Ο Αντώνης Ρέμος μεταφέρει τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού πρωταγωνιστώντας σε μία ερωτική ιστορία.

Ο Αντώνης Ρέμος δίνει μορφή στην επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» με ένα κινηματογραφικό music video που συναρπάζει.

Η μουσική του τραγουδιού είναι δημιουργία του Βασίλη Γαβριηλίδη και οι στίχοι ανήκουν στο Νίκο Μωραΐτη, οι οποίοι έχουν χαρίσει στον Αντώνη Ρέμο ανεπανάληπτες επιτυχίες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους. Την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Κυβέλος.

Η εκφραστική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου αποδίδει τους στίχους και τη μουσική του «Όλα Τα Δάκρυα» με σαγηνευτικό τρόπο, δίνοντας στο τραγούδι ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης σκεπάζει την κάθε νότα με αποθέματα ψυχής και συναισθήματα, αγγίζοντας τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα.

Αναμενόμενο ήταν το τραγούδι να καταγράψει επιτυχημένη πορεία στα ραδιόφωνα και να αποκτήσει σταθερή παρουσία στο Top 10 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το ατμοσφαιρικό music video για την επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» κυκλοφορεί συμβολικά ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Αντώνη Ρέμου.

Τα γυρίσματα έγιναν στη γραφική Αράχωβα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του εξαιρετικού Γιάννη Δημολίτσα και διήρκεσαν δύο ημέρες.

Ο Αντώνης Ρέμος καθηλώνει με τη δύναμη της απαράμιλλης ερμηνείας και μεταφέρει τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού πρωταγωνιστώντας σε μία ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται στο όμορφο και επιβλητικό τοπίο της Αράχωβας.

Συγχρόνως ο Αντώνης Ρέμος ολοκληρώνει σύντομα τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης για να ακολουθήσει μία ξεχωριστή περιοδεία υπό τον τίτλο «Live Experience Tour 2020» στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Η αυλαία της περιοδείας θα ανοίξει από την Αθήνα και το Γήπεδο Tae Kwon Do στις 12 Φεβρουαρίου.