«Άνεμος» αγάπης για τον Leon of Athens και την Katerine Duska

By January 23, 2020Music News

«Άνεμος» αγάπης φυσά στο video clip για το ντουέτο του Leon of Athens και της Katerine Duska.

O Leon of Athens και η Katerine Duska παρουσιάζουν το video clip για το πρώτο τους ελληνόφωνο κομμάτι, με τίτλο «Άνεμος».

Δύο καλλιτέχνες με ξεχωριστή και διακριτή παρουσία στη μουσική σκηνή της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό ενώνουν τις φωνές τους.

Η Katerine Duska έγινε γνωστή με το τραγούδι «One In A Million» και τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys, ενώ ακολούθησε το debut album της «Embodiment».

Το μουσικό ύφος της περιλαμβάνει σκοτεινούς ήχους που θυμίζουν τα πρότυπά της, ενώ ερμηνεύει τα τραγούδια της με αξιοσημείωτο τρόπο.

Ο Leon of Athens, έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα όπως ο «Guardian», οι «New York Times» και το «BBC», ενώ τον Αύγουστο του 2018 κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού «Unsigned Only» ανάμεσα σε 6.000 υποψήφιους από 95 χώρες και πραγματοποίησε την τέταρτη περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η καλλιτεχνική συνεργασία του Leon of Athens και της Katerine Duska ξεκίνησε με το θεσπέσιο τραγούδι «Better Love» και συνεχίζεται με ένα αληθινά αέρινο και εντελώς δικό τους ντουέτο, λίγο πριν την κυκλοφορία των προσωπικών τους άλμπουμ.

Η Katerine Duska και ο Leon of Athens υπογράφουν το τραγούδι «Άνεμος» μαζί με τον David Sneddon, ενώ την παραγωγή έκαναν οι Anu Pillai, Ekelon και τη μίξη ο Jeremy Wheatley. Τη σκηνοθεσία του music video ανέλαβαν οι Danny & Loco.

Το single «Άνεμος» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.