Μεγάλος διαγωνισμός από την Δευτέρα 2/12-13/12.

Καθημερινά ένας τυχερός θα κερδίζει €96.8 μετρητά.

Το Sfera Breakfast θα ανακοινώνει κάθε πρωί ποιο είναι το «Τραγούδι των Μετρητών» γύρω στις 08.00 – 08.30.

Το τραγούδι αυτό θα παίζει τυχαίες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι ακροατές μόλις ακούσουν το συγκεκριμένο τραγούδι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 3074 γράφοντας ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, SFERA ΜΕΤΡΗΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ για να μπουν στην κλήρωση της επόμενης μέρας η οποία θα γίνεται γύρω στις 7.45 – 8.00.

Το Sfera Breakfast θα τηλεφωνεί στον τυχερό και αν απαντήσει και πει SFERA, θα κερδίσει €96.8 μετρητά.

Τα μηνύματα είναι έγκυρα ΜΟΝΟ αν σταλούν την ώρα που το «Τραγούδι των Μετρητών» παίζει στον αέρα.

Άκου Sfera και… ΚΕΡΔΙΣΕ!

Όροι και Προϋποθέσεις

Κάθε πρωί 08:00 – 10:00 θα ανακοινώνεται στην εκπομπή “SFERA Breakfast” το τραγούδι με τα μετρητά. Το τραγούδι θα ακούγεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε φορά που θα ακούσετε αυτό το τραγούδι μέσα από το πρόγραμμα του Sfera 96,8 στείλτε μήνυμα στο 3074 με χρέωση 25 σεντ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ή μειλ στο [email protected] αναγράφοντας: τον τίτλο του τραγουδιού, Σφαίρα μετρητά, το ονοματεπώνυμο, την πόλη και την ηλικία σας. Το τραγούδι μαζί με το ηχητικό του χορηγού θα παίζει σε διαφορετικές ώρες κάθε μέρα. Το μήνυμα του συμμετέχοντα θα θεωρείται έγκυρο ΜΟΝΟ εάν σταλεί κατά την διάρκεια της μετάδοσης του τραγουδιού με τα μετρητά.

Το επόμενο πρωί στις 07:45 ο Μέμνων Σωτηρέλης, η Ελένη Σιδερά και Μαρίνος Νομικός θα ανακοινώνουν τον Νικητή. Ο Νικητής θα είναι αυτός που έστειλε μήνυμα (μέσω sms ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) κατά τον χρόνο μετάδοσης του τραγουδιού, έγγραψε σωστά τον τίτλο του τραγουδιού και συμπλήρωσε τα στοιχεία που ζητούνται πιο πάνω. Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας νικητές θα γίνεται ηλεκτρονική κλήρωση στη βάση των ορθών απαντήσεων. Ο τυχερός θα ενημερωθεί τηλεφωνικά από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 2/12/2019 και ώρα 8.00 το πρωί μέχρι και τις 13/12/2019. O Διαγωνισμός θα διεξάγεται Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 07:00 το πρωί και κάθε ώρα μέχρι τις 23:59 το βραδύ

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον εκάστοτε Νικητή η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία διατηρούν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια.

Η Διοργανώτρια ή/και η Διαφημιστική εταιρεία δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των Νικητών, κατά περίπτωση, λόγω του ότι οι τελευταίοι δεν έλαβαν την κλήση, ή δεν έλαβαν το ηλεκτρονικό μύνημα ή δεν έλαβαν γνώση του περιεχομένου του μηνύματος  λόγω μη ανάγνωσης αυτού κτλ., καθώς και για τη τυχόν μη αποστολή (ή/και λήψη) για οποιονδήποτε λόγο στη Διαφημιστική του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής του Δώρου εκ μέρους των Νικητών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Τα μετρητά δεν μπορούν να μεταφερθούν ή να ανταλλαχθούν με οποιοδήποτε άλλο δώρο. Τα μετρητά θα δίνονται σε εταιρική επιταγή η οποία θα είναι έτοιμη για παραλαβή στα γραφεία της Εταιρείας. Σε περίπτωση μη εξαργύρωσης της επιταγής εντός 6 μηνών από την έκδοση της αυτή ακυρώνεται και ο Νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά διεκδίκησης του δώρου αυτού και το δώρο χάνεται οριστικά για τον Νικητή.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα συλλεχθούν θα αρχειοθετηθούν στην Εταιρεία και θα τύχουν επεξεργασίας μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού και μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα θα διαγραφούν. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να τηρήσει αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς. Τα δεδομένα θα τηρηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου που απαιτείται για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής τους.

Τονίζεται πως οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν τα δικαιώματα τους αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων επικοινωνώντας με την Εταιρεία στο [email protected].
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας και της Διαφημιστικής εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. Ο αποκλεισμός των ανωτέρω μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού.

Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει προσωπικά από γραφεία του Σταθμού την επιταγή εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση – ενημέρωση του και να είναι το ίδιο φυσικό άτομο ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και να υπογράψει σχετικό έγγραφο ότι παρέλαβε το μετρητά. σε περίπτωση που δεν παραληφθεί το δώρο μέσα στις πιο πάνω προθεσμίες ο Νικητής χάνει οριστικά το δικαίωμά διεκδίκησης του δώρου αυτού και το δώρο χάνεται οριστικά για τον Νικητή. Η ταυτοποίηση ηλικίας θα γίνεται με την παρουσίαση της ταυτότητας των συμμετεχόντων, όταν θα παρουσιαστούν για να διεκδικήσουν την παραλαβή του επάθλου. Με την παραλαβή του Επάθλου, οι νικητές δίνουν τη συγκατάθεσή τους στην Εταιρεία προς δημοσίευση των ονομάτων τους σε οποιαδήποτε διαφημιστική δραστηριότητα που σχετίζεται με το Διαγωνισμό, σε οποιοδήποτε μέσο των ΜΜΕ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω διαφημιστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση των ονομάτων των νικητών αλλά πιθανό να συμπεριλάβει τη χρήση εικόνας μέσω φωτογράφησης ή κινηματογράφησης.

Η Εταιρεία δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης της περιόδου διεξαγωγής του Διαγωνισμού και της διάρκειας), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης καθώς και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής τόσο στο Διαγωνισμό όσο και των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.