Χρίστος Αντωνιάδης: Ποιο μέλος των Vegas σκηνοθέτησε το νέο του video clip;

By October 17, 2020 Music News

Ανανεωμένος και με ένα τραγούδι έκπληξη επέστρεψε δισκογραφικά ο Χρίστος Αντωνιάδης, κερδίζοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη του κόσμου, που έχει «αγκαλιάσει» το νέο του τραγούδι με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο Youtube.

«Στις 3 τα Ξημερώματα» μας ξεσηκώνει με τη φωνή του ο Χρίστος Αντωνιάδης και μας καλεί να λικνιστούμε στο ρυθμό του, αφού πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τσιφτετέλι, σε στίχους του ραδιοφωνικού και μουσικού παραγωγού Terry Πετρά, μουσική του Γιώργου Μαργέτη, ενορχήστρωση του Στάθη Λαγογιάννη και του Headroom Studios, που κυκλοφόρησε από την Paper Music.

Ο αγαπητός τραγουδιστής εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του και το υποκριτικό του ταλέντο στο video clip, το οποίο οπτικοποίησε ο Dj Airth, που παράλληλα με τους Vegas, όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, ξεδιπλώνει σιγά σιγά και την αγάπη του για την σκηνοθεσία!

Ποια είναι όμως η γυναίκα που τον κάνει να την ψάχνει «Στις 3 Τα Ξημερώματα»; Αυτή δεν είναι άλλη, από την Αναστασία Γιούσεφ, που συμμετέχει στο video clip και αναστατώνει με την εμφάνισή της, «Στις 3 τα Ξημερώματα».