Συνεχίζεται ο διαγωνισμός στο “Sfera Breakfast” για 5 λαχταριστά γεύματα από το GoHealthy

By November 16, 2020 Music News

Ο μεγάλος διαγωνισμός συνεχίζεται!

Η πρωινή εκπομπή του Sfera “Sfera Breakfast” με τους Μέμνων Σωτηρέλη, Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους και Παναγιώτη Κυριάκου, δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς ακροατές να διεκδικήσουν γεύμα για 2 άτομα αξίας €25  από το αγαπημένο στέκι GoHealthy!

Όσοι επισκεφθείτε τον μοναδικό χώρο του GoHealthy θα ενθουσιαστείτε!  Πρόκειται για ένα cozy μαγαζί, με υπέροχο μεγάλο εξωτερικό χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις το lunch break σου! Το GoHealthy – που βρίσκεται στην Έγκωμη, απέναντι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για να κάνεις ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Είναι ένας χώρος με σύγχρονη αισθητική για όλους. Διαθέτει όροφο όπου οι φοιτητές μπορούν να διαβάσουν λίγο εκτός σπιτιού, ειδικά τώρα που τα μαθήματα είναι online. Στον χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στον Covid-19.

Στο Go Healthy θα βρείτε πολλές healthy και χορταστικές επιλογές! Δροσερές σαλάτες, ολόφρεσκα sandwich και όχι μόνο. Υγιεινές και απίστευτα γρήγορες επιλογές φαγητού για dine in ή take away, φτιαγμένες αποκλειστικά την ίδια μέρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που η πρωινή παρέα του Sfera 96,8 επέλεξε να τρέξει αυτό το μεγάλο διαγωνισμό μέσα από τα social media του σταθμού μέσα από τον οποίο οι ακροατές της εκπομπής θα διεκδικούν  γεύματα αξίας €25.

Αν θέλετε να λάβετε κι εσείς μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσετε την πιο κάτω διαδικασία:

  1. Like την σελίδα στο Facebook – sfera radio (Cyprus)
  2. Like την σελίδα Gohealthyetc στο Facebook
  3. Κάντε like την φωτογραφία του διαγωνισμού
  4. Τag ένα φίλο/η σου

Η πρώτη κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 20/11 και η ανακοίνωση των 5 τυχερών θα γίνει από το Sfera Breakfast!