Στέλλα Καλλή – Η αγάπη τα ΄χει όλα

By May 18, 2016Music News

«Η αγάπη τα χει όλα» . Αυτό θα είναι το δεύτερο single της διάσημης τραγουδίστριας από τον πρώτο της δίσκο.

Αναμφίβολα, η φετινή χρονιά είναι η χρονιά της. Η Στέλλα Καλλή, ύστερα από κόπους ετών καταφέρνει να καταξιωθεί και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα την καριέρα της.

Από την μία, οι εμφανίσεις της στο Vox, στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου και από την άλλη το ξεκίνημα της συνεργασίας της με τον συνθέτη των επιτυχιών, Γιώργο Θεοφάνους και την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς της , η Στέλλα Καλλή έχει να μετρήσει μόνο επιτυχίες φέτος.

Ο δίσκος με τίτλο «Πλάτη» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καλύτερες κριτικές μέχρι στιγμής, ενώ η τραγουδίστρια έχει στα σκαριά ήδη το δεύτερο single, ύστερα από το πρώτο και ομότιτλο με τον δίσκο που κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν. Ποιο θα είναι το επόμενο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει; Εκείνο με τίτλο «Η αγάπη τα ΄χει όλα».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία του άλμπουμ αυτού.

Παράλληλα, η Στέλλα έχει κλείσει ήδη τις επόμενες εμφανίσεις της και την επόμενη συνεργασία της, που θα είναι στην πίστα του Θέα, μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Και φυσικά είναι μία από τις συνεργασίες εκείνες που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα ζωντανά!