«Ποπ Αρτ» το άλμπουμ των Onirama!

By September 5, 2017Music News

Το «ΠΟΠ ΑΡΤ» δεν είναι απλώς το νέο album των ONIRAMA. Είναι πολλά παραπάνω!

Συγκεντρώσαμε όλες τις πρόσφατες επιτυχίες του αγαπημένου μας ποπ συγκροτήματος σε ένα cd με τον “ζωηρό” τίτλο «ΠΟΠ ΑΡΤ» και το ανάλογο εξώφυλλο. Δυνατή μουσική, έντονος ρυθμός, πάθος ενέργεια και ρομαντισμός! Τραγούδια αγαπημένα που αποτυπώνουν τις καλύτερες μουσικές στιγμές των Onirama!

Το album αυτό αποτελεί μια «επιλογή» όλων αυτών που έχουμε ακούσει και αγαπήσει μέσα στα τελευταία δυο χρόνια από τους ONIRAMA όπως π.χ. τα «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ», «ΤΟ ΜΗΔΕΝ», «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ», «ΟΛΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΑ ‘ΜΑΘΕΣ» και δυο ακόμα νέα τραγούδια γεμάτα ενέργεια και θετική διάθεση!  Συμπεριλαμβάνεται και το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους, «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας της Coca-Cola, ”Taste The Feeling”.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για την επιλογή τους όσο και για τα αποτέλεσμα, έχουν οι δυο διασκευές έκπληξη των κλασσικών πια τραγουδιών «ΤΟΣΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ» και «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ», τραγούδια που «πειράζονται» με το ιδιαίτερο ύφος και την ξεχωριστή αισθητική των ONIRAMA και αποτελούν άλλη μια διαφορετική μουσική πρόταση τους.

Στο «ΠΟΠ ΑΡΤ» θα βρείτε τα εξής:

 1. Δις Ιζ Ε Φανκι Σεξυ Μπιτ
 2. Ποτέ Δεν Ξέρεις
 3. Το Μηδέν
 4. Όλα Εσύ Μου Τα ΄Μαθες (by Alex Leon)
 5. Κλείσε Τα Μάτια 2017 (Taste The Feeling)
 6. Τι Είναι Αγάπη;
 7. Τόσα Καλοκαίρια 2017
 8. Θέλω Να Σε Δω
 9. Θεσσαλονίκη Μου
 10. World Party (The YoLo Song)
 11. Ο Μαγικός Καθρέφτης Onirama Featuring Γιώργος Μαζωνάκης
 12. Χάπυ Σόνγκ
 13. Τι Είναι Αγάπη – Acoustic Version
 14. Θέλω Να Σε Δω – Alex Simon Remix
 15. World Party – Alex Leon Remix